Sjoukje_van_Gool water31

Kids & Shoots

Een magische wereld met jouw kind als stralend middelpunt

Voor veel kindjes is water een bron van pret. Onder het water schuilt een magische wereld waarin je zweeft en alles ander lijkt. Licht breekt, kleuren ontstaan en weerspiegelingen vervormen de werkelijkheid. Het is daarmee gelijk het perfecte recept voor prachtige fotografie.

Ik bied verschillende pakketten aan zoals privéshoots in de onderwaterstudio in Halfweg maar ook onderwatershoots tijdens zwemlessen. Wil je meer weten, een shoot inplannen of kijken of jouw eigen ideeën ook mogelijk zijn, aarzel dan niet en neem contact op. Ik vertel je er graag meer over.

Sjoukje_van_Gool water16
Sjoukje_van_Gool water19 1
Wilco kleur lr 6
Wilco kleur lr 10
Wilco kleur lr--4

Privépakketten

Klein maar fijn

1/2 uur fotoshoot van je kleintje in de onderwaterstudio in Halfweg of andere locatie
3-5 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie
Prijs op aanvraag

Dubbele pret

1 uur fotoshoot van je kleintje in de onderwaterstudio in Halfweg of andere locatie
5-8 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie
Prijs op aanvraag

Samen is alles mooier

Broertjes en zusjes shoot (max 4 personen)
1,5 uur fotoshoot van je kinderen in de onderwaterstudio in Halfweg of andere locatie
8-12 professioneel bewerkte foto’s op hoge resolutie
Prijs op aanvraag

Zwemlesfotografie

Babyzwemmen op locatie

vanaf €15,-* inclusief btw
We komen ook graag naar de lessen babyzwemmen bij jou in de buurt. Met onze draagbare studio toveren we het lesbad om in een professionele studio. Tijdens de les worden de baby’s één voor één gefotografeerd.

Inschrijven kost €15,- per baby, achteraf kan je de foto’s nabestellen via de website. De eerste €15,- wordt dan weer als korting verwerkt.

Zwemles op locatie

vanaf €15,-* inclusief btw
Een zwemdiploma haal je niet zo maar. Je kind heeft al heel wat uren in het water doorgebracht voordat het zover is. Des te meer reden om dat te vieren en vast te leggen. Bij de zwemlesfotografie komen wij in de weken voor het diplomazwemmen een keer langs tijdens de les. Een aantal van de opdrachten leggen wij vast. Zodra de beelden klaar zijn krijgen de kinderen een code mee waarmee je de foto’s kan bestellen via de website.
a77adc5e d637 4b79 91db ebf8699f9792lang
droompark 20 oivier
golfje

Privé- of zwemles-sessies?

Bij een privésessie hebben we vooraf contact over jouw wensen zodat we dat mee kunnen nemen tijdens de shoot. We hebben meer tijd samen en ik besteed meer tijd aan de nabewerking, meer tijd is meer aandacht en dat leidt automatisch tot meer en betere foto’s. Simpel gezegd: bij de zwemles-sessie kan je een prachtige standaardfoto verwachten, bij de privésessies een meer uniekere foto afgestemd op jullie persoonlijke wensen.

droompark 2 2 LR
droompark 19